یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی
سرخط خبرها

ذخیره ۵۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور | ۱۱۰۰۰ فوتی کرونا در ۹ ماه گذشته

  • کد خبر: ۱۲۱۹۵۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
ذخیره ۵۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور | ۱۱۰۰۰ فوتی کرونا در ۹ ماه گذشته
وزیر بهداشت با بیان "۵۰میلیون دوز واکسن ذخیره در کشور داریم"، گفت: از آذرماه ۱۴۰۰ تا امروز تنها ۱۱هزار فوتی داشته‌ایم و افراد ضدواکسن باید بدانند که این مسئله از تأثیرات واکسیناسیون است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی امروز در آیین تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت در سالن همایش‌های رازی اظهار کرد: خبرنگاران جزو گروه‌های پرافتخار در تاریخ کشور ما هستند و از زمان دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در روایت کردن این اتفاقات مهم فعالیت داشته‌اند. این روز‌ها هجمه بسیاری از سوی رسانه‌های بیگانه و خارجی وجود دارد و خبرنگاران در تمام عرصه‌ها با این هجمه‌ها مقابله کردند و خبرنگاران سلامت نیز همواره با هدف ارتقای سلامت مردم فعالیت کرده‌اند.

وی افزود: بیماری کرونا در جهان ایجاد شد و ویروس برای همه کشور‌های جهان یکسان بود، اما تفاوت ما با سایر کشور‌ها این بود که ایران تحت تحریم‌های ناجوانمردانه و فشار اقتصادی ناشی از آن قرار داشت. با وجود این، کادر سلامت در این شرایط پیروز شد و ۳۰۰ شهید مدافع سلامت تقدیم کشور شد.

وی ادامه داد: در این عرصه خبرنگاران لحظه به لحظه اتفاقات مربوط به کرونا را به مردم گزارش می‌کردند و نقطه عطفی در تاریخ کشور ما ایجاد شد و کشورمان در کنترل کرونا یکی از موفق‌ترین کشور‌های دنیاست.

عین‌اللهی یادآور شد: ما در زمان کرونا چند مرحله را طی کردیم، در مرحله اول کمکی از جای دیگری نداشتیم و ماسک و آمادگی وجود نداشت، این مشکلات پس از مدتی رفع شد تا اینکه واکسن در جهان تولید شد. ایران جزو حلقه کوواکس قرار گرفت و اولین گروه واکسینه شده در ایران هزار نفر از کادر درمان بودند.

وی ادامه داد: پس از مدتی واکسنی از سوی کوواکس داده نشد و مردم برای واکسیناسیون دچار مشکل بودند و عده‌ای به کشور‌های دیگر سفر می‌کردند تا واکسن بزنند، در زمانی که دولت آیت‌الله رئیسی قرار بود آغاز به کار کند، واکسن‌های موجود در کشور تزریق شده بود و واکسنی وجود نداشت، اما پس از همکاری‌ها با وزارت امور خارجه در هفته اول شروع به کار ما در دولت سیزدهم ۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور شد. با تماسی که رئیس جمهور با ریاست جمهوری چین داشتند واکسن‌ها به سرعت وارد کشور شد و مردم نیز مانند زمان دفاع مقدس وارد صحنه واکسیناسیون شدند و بسیاری از مراکز تجمیعی و شبانه‌روزی راه‌اندازی شدند و در یک روز تا ۱.۶ میلیون دوز واکسن کرونا تزریق شد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در ابتدای کار دولت، روزانه ۵۰ هزار مراجعه و بالای ۷۰۰ مرگ و میر و هزاران بستری در آی‌سی‌یو داشتیم، گفت: با آغاز به کار دولت سیزدهم، در هفته بیش از ۸.۶ میلیون دوز واکسن کرونا تزریق می‌شد که معادل جمعیت کشور‌های همسایه ایران بود. در حالی که تا آبان ماه سال گذشته حدود ۱۳۲ هزار فوتی داشتیم، درنتیجه افزایش پوشش واکسیناسیون، از آذرماه ۱۴۰۰ تا امروز تنها ۱۱ هزار فوتی داشته‌ایم و افراد ضدواکسن باید بدانند که این مسئله از تاثیرات واکسیناسیون است، زیرا هرچه واکسیناسیون افزایش یافت، نمودار فوتی‌ها نزولی شد.

به گفته وی، بیش از ۹۶ درصد مردم یک دوز و بیش از ۸۶ درصد دوز دوم و بیش از ۵۵ درصد مردم دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

وزیر بهداشت درباره میزان ذخیره واکسن کرونا تصریح کرد: ۵۰ میلیون دوز واکسن کرونای ذخیره در کشور داریم و فعلاً با واکسن‌سازان داخلی قرارداد جدیدی نمی‌بندیم و آماده صادرات واکسن ایرانی کرونا هستیم.

عین‌اللهی با اشاره به سایر اقدامات دولت در زمینه کرونا گفت: طراحی و ساخت کیت تشخیص اومیکرون را در کشور انجام دادیم. همچنین در زمان شیوع اومیکرون به دلیل افزایش گرفتاری اطفال با این بیماری، تعداد تخت‌های آی‌سی‌یوی کودکان را دو برابر افزایش دادیم. همچنین بیش از ۲.۵ میلیون نفر از اتباع خارجی را حتی برای افراد فاقد مجوز بدون اینکه تعهدی در این زمینه داشته باشیم انجام دادیم، زیرا جان هر یک از افرادی که در کشور ما زندگی می‌کنند برایمان مهم بود.

وی با اشاره به بیمه رایگان سه دهک پایین درآمدی بیان کرد: با اختصاص بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی، حدود ۶ میلیون نفر را به صورت رایگان بیمه کردیم. حدود یک تا ۱.۵ میلیون نفر را نیز به صورت جداگانه در راستای طرح دارویار بیمه کردیم و به آن‌ها فرصت دادیم تا ارزیابی وسع انجام دهند.

عین‌اللهی افزود: امسال مجلس ۵۰۰۰ میلیارد تومان بابت درمان بیماری‌های صعب‌العلاج تخصیص داد و صندوق این بیماران تشکیل شد. این بیماران وضعیت نابسامانی داشتند و بنابراین اقدامات خوبی در زمینه حمایت از آن‌ها انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در ابتدای سال ۱۴۰۱ بحث آزادسازی ارز دارو مطرح شد، گفت: فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای این امر در چهار ماه انجام و حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان بدهی بیمه‌ها پرداخت شد. ما برای اینکه احتکار دارو انجام نشود، بدون اعلام قبلی و به صورت شبانه اجرای طرح دارویار را اعلام کردیم. در شروع کار، نسخه الکترونیک پیشرفت ۱۰ درصدی داشت، اما اکنون این پوشش به ۹۰ درصد رسیده است و قیمت دارو‌ها برای بیماران تغییری نکرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->